Alles-voor-vakantie.eu

Camper Gastenboek

buscamper-huren-knaus

Onlangs zijn we begonnen met een gastenboek. Alvast hartelijk bedankt voor het inzenden van uw kampeer ervaringen met de campers. Leest u hier beneden enkele reacties.

camper-huren-zeer-goed-bevallen 11 juli, Ans en John Dummer met Weinsberg camper

Met redelijk wat camper-ervaring aangenaam verrast door de professionele wijze van aanpak, uitleg, uitvoering en retourneren van de Camper Q5 waarmee wij naar Frankrijk zijn gereden. Ook de borg per omgaande terugontvangen. Topservice.

camper-huren-zeer-goed-bevallen 9 juli, Anja en Jack met buscamper Knaus

Mooie rondreis gemaakt langs de kust van zuid Engeland en een gedeelte van Wales. Voor ons al weer de 4e keer dat we op vakantie gaan met een buscamper. Ook deze keer weer goed bevallen. Deze nieuwe camper is van alle gemakken voorzien voor een comfortabele reis. Heel fijn dat de hond mee mocht. Rijden in Engeland vraagt wel extra aandacht, de wegen kunnen erg smal zijn.

camper-huren-zeer-goed-bevallen 3 juli, Henk en Karin

Mooie reis door Italië gemaakt met 4 personen! Veel vrijheid met een camper! Alles was goed geregeld bij Haffkamp!

camper-huren-zeer-goed-bevallen 11 januari, Frans en Greta

wintervakantie: via Luxemburg en Frankrijk naar Zuid-Spanje prima camper voor 2 personen met alle gewenste comfort voor de koude dagen in Luxemburg en Frankrijk; is prima bevallen we hebben veel ervaring met campers en reizen dit is beslist een aanrader qua prijs, kwaliteit, service, duidelijkheid etc. het gehele traject van info, contact, uitleg, verhuur, inlevering, afhandeling is uitstekend dit gaan we beslist nogmaals herhalen.

camper-gehuurd-goed-bevallen 8 januari , Marc en Jacqueline

We zijn met de Kerst twee weken naar Spanje gegaan met de Weinberg E6. Top camper. Heerlijk naar de zon en rust. Haffkamp heeft zijn zaakjes prima voor elkaar. Ze leveren kwaliteit en zijn 24/7 bereikbaar om vragen a la minute af te handelen. Voor ons staat Haffkamp voor een probleemloze vakantie!

camper-huren-zeer-goed-bevallen 17 november, Ronald Tjap

Voor de eerste maal een camper gehuurd, zijn ermee door Frankrijk en de Pyreneeën naar Calpe in Spanje gereden op ons gemak, hebben hier 7 dagen overgedaan en wij hebben 17 dagen in Calpe gestaan omdat ik daar door mijn rug was gegaan en toen zij wij weer in 5 dagen terug gereden, het was fantastisch ik kan het iedereen aanraden om bij de firma Haffkamp een camper te huren, prima service en alles goed geregeld!!!

camper-gehuurd-goed-bevallen 20 september, fam. de Vries

Wij zijn met de camper naar Frankrijk gegaan. Voorheen gingen wij met een caravan. Omdat wij ervaring op wilde doen met een camper allereerst een camper gehuurd. Dit is ons heel goed bevallen. Je ervaart nu wat het is om met een camper op pad te gaan en weet gelijk of de indeling je bevalt en geschikt is. We hebben op meerdere campings verbleven en dat is leuk om te doen

camper-huren-zeer-goed-bevallen 11 september, Wim en Josien

Trektocht vanaf Nederland- België- Luxemburg- Duitsland- Oostenrijk naar Karinthië tegen de Italiaanse grens en zo kriskras weer terug naar Nederland. Mooiste van "Camper-en" is het trekken door de omgeving en niet gebonden en onafhankelijk te zijn en heel belangrijk, ons hondje kon gewoon mee, was geen probleem. Service is uitstekend en de vakantie is zeer goed bevallen, maar we hadden al 'n klein beetje ervaring met "Camper-en" en blijkbaar is dit ons ding en dan zullen er nog wel meer vakanties met 'n Camper gaan volgen. Maar of je nu 2 of 4 weken huurt het is toch altijd te kort en gauw weer om.

camper-huren-zeer-goed-bevallen 4 september, Ruud en Carla

Wederom een weekje met een camper van AVV onderweg geweest. We hebben genoten van het goede weer en uitstekende camper. Graag weer. Gr Ruud & Carla

camper-huren-zeer-goed-bevallen 9 september, Math en Marian

Wij waren de eerste keer met de camper geweest. Dat is ons toch wel zo goed bevallen dat we van plan zijn om nog een keer te gaan huren. Zelf vond ik het belangrijk dat ik mijn eigen douche en wc bij de hand had. Het leukste was dat je niet zo gebonden bent en dat je kan zeggen na twee of drie dagen we gaan verder. We zijn begonnen in Italië daarna door naar Zwitserland en als laatste Duitsland.

camper-huren-zeer-goed-bevallen 8 augustus, Jos en Marlies Houben

3 weken door Noorwegen getrokken. Voor ons de eerste ervaring met een Camper. Het was echt geweldig. 1 minpuntje; we hadden een klein ongelukje. Schade per direct gemeld. Geweldige service en geruststellende woorden van Rik, zodat we onze vakantie fijn konden voortzetten. volgend jaar zijn we er weer......

camper-gehuurd-goed-bevallen 1 agustus, JP en L met Weinsberg camper

Tour de France van Picardie via Normandie en Bretagne naar ... . Vanwege regenweer dan bij Ploumanac'h toch maar afgebogen en overgestoken richting Orléans en Troyes tot uiteindelijk Domrémy-la-Pucelle - in de voetstappen van Jeanne. De mobiliteit van een camper volledig benut! Niks mis met camper: Alles was compleet

 

camperverhuur met 5 sterren 30 juli, Taco en Anita met de Weinsberg camper

Heerlijke campervakantie gehad. Prima plek om camper te huren! Rondreis gemaakt van 3 weken (overnachtingen in Duitsland-Oostenrijk-italie-Zwitserland-Duitsland-Nederland). We huren al jaren een camper, dit jaar voor het eerst bij Haffkamp, we zijn zeker van plan om hier vaker een camper te huren (goede service, vriendelijk). Verrassend was dat de camper een Duits kenteken had, dit leverde leuke gesprekken op met zowel Nederlanders als Duitsers en Oostenrijkers. Tip, als je de schotelantenne toch niet gebruikt zet hem dan volledig uit anders loop je de kans dat die midden in de nacht naar satellieten gaat zoeken.

camperverhuur met 5 sterren 26 juli, Klaas

Inmiddels de derde keer een camper gehuurd bij AVV. Wederom tot volle tevredenheid. Volledig uitgeruste camper waarmee we een tour gemaakt hebben gemaakt langs een aantal steden in midden Europa.

camperverhuur met 5 sterren 4 juli, paul en marie-louise met Knaus camper

Inmiddels de derde keer een camper gehuurd bij AVV. Wederom tot volle tevredenheid. Volledig uitgeruste camper waarmee we een tour gemaakt hebben gemaakt langs een aantal steden in midden Europa.

camperverhuur met 5 sterren 2 juli, Fam. Bakker met Knaus camper

Voor eerst met grotere camper weggeweest (vroeger klein oud busje gehad). Camper (Knaus G1) beviel prima, reed lekker, was goed voorzien, alles functioneerde. Bed dwars achterin sliep goed, maar was onhandig met in/uitstappen. Een vraag over de bediening gehad onderweg, maar keurig geholpen . Voor herhaling vatbaar?? Misschien n.a.v. de ervaring toch nog eens een kleinere buscamper proberen. Kun je toch makkelijker mee door de steden.

camperverhuur met 5 sterren 29 juni, Rene en Marijke uit Eindhoven met Weinsberg camper

Wij zijn voor de eerste keer met de camper over de binnen wegen naar zuid Frankrijk geweest. Het leukste vonden wij de vrijheid en de vele mogelijk heden om je vakantie in te delen. De camper is zeer luxe en daarom ook vrij groot voor de smalle wegen, wat goed te doen is als je rustig rijd wat de Franse lokale automobilist je niet altijd in dank afneemt. Het was een vakantie die bij ons in de top 10 is beland.

camper-huren-zeer-goed-bevallen 29 juni, Fred

Bericht: Bezig met camper klaarmaken voor vakantie, gaat het elektrisch trapje niet meer omhoog, wat nu , snel naar Haffkamp. Vriendelijke ontvangst en er werd meteen gekeken voor eerste diagnose, gouden vingertjes, trapje deed het weer en er werd meteen verteld wat de vermoedelijke oorzaak is. Na de vakantie mar eens grondig laten nakijken. Prima service

camper-huren-zeer-goed-bevallen 15 juni, Gijsbert en Angele

Wij zijn twee Maanden naar Spanje geweest het komfoor van de kemper uitstekend

camper-huren-zeer-goed-bevallen 3 oktober, Fam. Eggermont

Dit jaar hebben we alweer voor de derde keer hier de camper gehuurd voor een reisje naar Corsica samen de hond wat hier geen problemen is???????????? Helaas stond de camper dit jaar nog niet klaar maar ach wat zou het we moeten hem toch ook nog inruimen. Na het in ruimen zijn we op weg gegaan naar onze eerste overnachting in Duitsland. Tot Livorno Italië ging alles goed tot we na een 4 uur gestaan te hebben bij de boot geen stroom meer hadden ??een sms richting Maurice die snel antwoorden werd maar helaas geen verbetering gaf. Natuurlijk was dit lastig maar op Corsica mag je toch niet wild staan dus dat was geen probleem. Dan valt in de laatste week de tv uit of eigenlijk meer de schotel weer sms'en nu duurde het iets langer maar een antwoord kwam we hebben van alles geprobeerd maar helaas de schotel was dood?? maar wij hebben het overleeft haha. Bij terug komt alles maar nog eens door genomen met Maurice zodat de volgende huurder weer alles compleet heeft. Verder in het gesprek zou de kosten van de huur schotel terug gestort worden samen met de borg en zoals verwacht is dit gedaan top geregeld hoor. Iedereen weer bedankt en opzeker tot een volgendekeer.???????????? Jenny, Daan, Scooby?? En Luca?

camperverhuur met 5 sterren 31 mei, Fam. Keymis met Weinsberg camper

Colmar, Elzas en Diekirch Luxemburg gereden. Splinternieuwe camper, rijd zeer comfortabel, zeker met cruise-control.

camper-gehuurd-goed-bevallen 24 april, Kiwit met Knaus camper

1 Woche Urlaub am Bodensee, mit der Ausstattung und dem Service war ich zufrieden.

camper-gehuurd-goed-bevallen 20 april, Onbekend met Knaus camper

Het was onze eerste keer met een camper,het is ons heel goed bevallen. Het mooiste aan de camper vinden wij: de vrijheid die je hebt. Wij waren in de Belgische Ardennen,heel mooi daar.

camper-huren-zeer-goed-bevallen 15 juni, Thei en Petra van Els met Weinsberg camper

Rondreis door Frankrijk. Erg genoten van comfort camper en de mobiliteit. Eerste ervaring zeer goed bevallen. Erg goede service en klantvriendelijkheid van Haffkamp. Absoluut voor herhaling vatbaar. Uitermate tevreden.

camperverhuur met 5 sterren 22 juni, Fam. Klaus Muller en Riekje Rijksen met Knaus camper

We hebben heerlijk met de camper twee weken door Duitsland en Nederland getoerd. Beiden al behoorlijk wat camperervaring, maar al jaren andere vakanties gehad. Heerlijk weer gehad. Service was uitstekend. Camper was super, reed als een zonnetje en lekker veel ruimte.

camperverhuur met 5 sterren24 mei, Fam. van der Linden met een Weinsberg camper

Zijn door Frankrijk en Spanje gereisd en is bijzonder goed bevallen. Vind het een erg prettige camper die goed rijdt en goed om in te vertoeven. Hebben het hele gebeuren als zeer positief beleefd, en is voor herhaling vatbaar.

camperverhuur met 5 sterren24 mei, Fam. Witteveen met een Weinsberg camper

Wij zijn in mei met de Weinsberg Camper 2 weken naar Kroatië geweest, naar de Plitvice meren en Split + omgeving verkend. Het leukste aan een camper is op de camping aan de handrem trekken, elektriciteit aansluiten en klaar is Kees! De vakantie is probleemloos verlopen, 't was echt relaxed en zijn desondanks het aantal kilometers toch flink uitgerust. Alles was prima geregeld..

camper-gehuurd-goed-bevallen 24 mei, Naam niet zichtbaar met Weinsberg camper

Dit was onze eerste vakantie met camper. Het was de laatste keer dat we met onze kinderen buiten de schoolvakanties om weg konden gaan. Ideaal om zo te reizen van camping naar camping, van land naar land, terwijl we het pas de avond vantevoren hadden bedacht waar naar toe! Op bestemming aangekomen, hoef je geen tent op te zetten maar staat je 'huis' vrijwel meteen klaar. Verrassend was de riante kast/opbergruimte in camper, niks was onbenut gelaten en je kunt echt veel meenemen.

camper-gehuurd-goed-bevallen 6 mei, Ton met Weinsberg camper

Dit was onze eerste camper-ervaring. We hebben bij dit uitproberen gekozen voor een rondje Nederland. We kozen afwisselend voor campings en vrije camper plaatsen. Het is ons zeer goed bevallen. Ondanks het slechte weer heerlijk kunnen genieten. Fiets uit de garage, zelf koken in de prima "keuken". De goede staat van de camper heeft hier zeker toe bijgedragen. Al met al voor herhaling vatbaar.

camperverhuur met 5 sterren 10 september, Fam. Smeets met Knaus E2

De derde keer dat we een camper gehuurd hebben en de tweede keer bij AVV. Ook nu weer helemaal volgens verwachting. Alle medewerkers heel behulpzaam en vriendelijk. Op het laatst wijziging door omruilen van servies voor electrische vouwfiets was geen probleem. De fiets is ons heel goed bevallen. Klein maar krachtig. Doordat we nu 3 totaal verschillende camper indelingen hebben geprobeerd is het voor ons steeds duidelijker wat we over een paar jaar zelf willen aanschaffen. Zolang als we niet meer tijd hebben is huren echter de beste optie. Fietsen en een camper is een ideale combinatie. We trekken veel en gebruiken de fietsen dan om steden te bekijken of om de natuur te verkennen. Camperen is wel iets anders dan kamperen. Kamperen doe je voornamelijk buiten de caravan (stoeltjes buiten en genieten), Camperen doe je vooral binnen je Camper. Ik denk dat het verschil kleiner is in een land als Noorwegen of Zweden maar in Frankrijk en Duitsland sta je vaak met je Camper vlak naast elkaar en dan verblijf je binnen. Wel is het erg gemakkelijk om contacten te leggen met mede Camperers. Wij kijken weer uit naar volgend jaar en dan waarschijnlijk 4 weken in het naseizoen en die huren we weer bij AVV. Waarschijnlijk weer een nieuwe indeling omdat we er nog niet helemaal uit zijn wat we straks zelf willen.

camper-huren-zeer-goed-bevallen 23 september, Kevin en Yvonne en Evi met Weinsberg camper

Het was onze eerste vakantie met onze dochter van 11 maanden oud. Het was de eerste keer dat we met een Camper weg zijn gegaan en het is echt heel erg goed bevallen. Op de plek van bestemming binnen een half uur geinstalleerd met kind en al. Van te voren op gesprek geweest over de mogenlijkheden met een jong kind en er werd heel fijn meegedacht over waar ze kon slapen en hoe we dat konden doen en welke camper daar het meest geschikt voor zou zijn. Dit vonden wij heel erg prettig en een goede service. Douche is groot genoeg en we hebben er ook 2 maal onderweg van gebruik van gemaakt. Het water uit de waterboiler is ook echt warm genoeg dus je kunt gemakkelijk 2 dagen zonder voorzieningen van een camping op de accu en het water in de watertank leven. Het hefbed heeft ook een verrassend goede matras. Al is het smal en vooral niet veel ruimte als je daar slaapt dus daar moet je wel rekening mee houden. (onze dochter sliep nml. in het vaste bed) maar dat vonden wij geen probleem. Verder volledig uitgerust. Tip: neem een extra verlengkabel mee. De bijgeleverde van 20 meter was een paar keer te kort en wij waren blij dat we een extra meegenomen hadden.

camper-huren-zeer-goed-bevallen 29 augustus, Annelieke met Knaus camper

Wij hebben voor het 2e jaar een camper gehuurd bij AVV Recreatie. Prima bedrijf, goede service en een mooie (zo goed als nieuwe) camper. Geen reclame over verhuur op de camper!

camper-huren-zeer-goed-bevallen 2 juli, Familie Diepstraten, Australie

Beste Maurice. Weer thuis in Australie,na een heerlijke vakantie in jullie camper. De 5 weken dat we erin gewoond hebben en rondgereisd, Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland geweest was heerlijk.En als we bij familie waren met ons eigen huisje, met eigen bed was ook erg fijn. Doen we zeer zeker volgende keer weer! Wil jullie alle complimenten geven voor een vriendelijke service, En een camper zonder problemen! We gaan jullie beslist aanbevelen in Australie! Vriendelijke groeten Hans en Corrie

camper-huren-zeer-goed-bevallen 3 september, Familie Van de Vondervoort, Broekland met camper C1

We hadden al jaren het idee om eens op vakantie te gaan met een camper. Tot op heden was dit er echter nooit van gekomen. Via internet zagen we het aanbod van Haffkamp dus maar even bellen met Maurice. Vanaf het eerste contact hadden we een goed gevoel en dat is gebleven. Keurig ontvangen en prima uitleg. Omdat we geen ervaring met een camper hadden zijn we bewust in de omgeving Limburg gebleven en hebben we 4 campings bezocht. Aangezien we geen camper ervaring hadden zijn we bewust naar campings gegaan dat gaf ons een wat veiliger gevoel zo in het na seizoen. Het was al met al een prachtige tijd en zeker voor herhaling vatbaar maar dan wat langer en verder weg en een aantal dagen blijven staan op een locatie. Nu in verhouding veel onderweg geweest. Vanaf het moment dat je achter het stuur zit van de camper begint het echte vakantie gevoel. Voor mensen die ook graag eens met een camper op pad willen kan ik zeker Haffkamp aanbevelen.

camper-gehuurd-goed-bevallen 11 augustus, Henk en Marlies van der Meijden met camper E3

We hebben in het verleden een rijke ervaring opgebouwd met de caravan. Dus het (luxe) kamperen was ons niet vreemd. Dit was echter onze eerste ervaring met een (zeer luxe) Camper. Het was even wennen aan de afmetingen van de camper, m.n. tijdens het rijden en manoeuvreren op de campings. De reis ging via Schwarzwald, naar Lugano, Comomeer en Gardameer. Het gevoel van vrijheid was optimaal. Doordat men meer en makkelijker reist, en vaker verkast, lijkt de vakantie van 12 dg. te kort. We hadden graag nog langer gezworven :-). Alles bij alles hebben we een goede ervaring opgedaan, en gaan we overwegen om zelf een 2dehands camper aan te schaffen, of wellicht te blijven huren.

camper-huren-zeer-goed-bevallen2 juliFamilie Lemmens met camper G4

voor ons de allereerste keer ervaring opdoen met een camper alsmede ook met kamperen en dat is ons uitstekend bevallen. Eerst een zeer uitgebreide uitleg van Maurice hoe eea werkt etc en daarna de vuurdoop achter het stuur. Op weg naar Normandië en Bretagne langs de kust. Je kunt niet echt hard rijden met de camper maar dat geeft niet, het geeft ook meteen een vakantiegevoel. Hoog achter het stuur, fantastisch uitzicht op de omgeving en al je eigen spullen direct bij de hand. Zin in koffie, auto aan de kant en voilà. In de eerste dagen was het wel even downgraden voor ons, alles zeer compact en manoeuvreren op de vierkante centimeter in de camper maar toen de zon echt ging schijnen en we ook buiten konden leven was het helemaal top. Alleen het parkeren van de camper in een stad of aan de kust is af en toe een crime, steeds vaker hoogtebegrenzingen bij de (mooie) parkeerplaatsen. We hebben camperplaatsen, campings en campers bij de boer uitgeprobeerd en vooral de laatste 2 opties bevallen ons het best, veiliger en ook gras om je heen ipv alleen maar asfalt zoals bij de meeste camperplaatsen. De fietsen heb je wel nodig om een beetje in de buurt te kunnen komen van je eigenlijke bestemming (bv centrum van de stad) maar houdt je ook in beweging. Tijdens de vakantie waren er af en toe vragen over het (dys)functioneren van de camper maar Maurice was altijd direct bereikbaar voor vakkundig advies. Al een al, een hele fijne ervaring van absolute vrijheid, steeds last-minute bepalen waar we gingen overnachten, de regie volledig in eigen hand hebbende. Een absolute aanrader en voor herhaling vatbaar.

camperverhuur met 5 sterren11 juniFam. Noel met camper D1

Reis goed verlopen richting Zuid-Frankrijk. We hebben veel gemak gehad van de wagen en hebben kritisch gekeken om mogelijk zelf een camper aan te schaffen. Het was voor ons de eerste keer dat we op vakantie zijn gegaan met een camper.

camper-gehuurd-goed-bevallen5 juniThur en Marian uit Maastricht met camper a1

Voor het eerst huurden wij een camper. Normaliter altijd met de caravan op vakantie. Het is ons uitstekend bevallen. Alleen de mobiliteit om ter plekke iets te gaan bezichtigen is beperkt. De camper moet mee. Verder een en al vrijheid. Twee weekjes is kort. Door kleine reparaties konden wij de eerste dag pas om 18.00 uur uit Gangelt vertrekken. Omdat we geen inventaris gehuurd hadden en we de camper netjes wilden afleveren moesten we vrijdags al terugkomen, omdat zaterdag de camper voor 10.00 uur weer ter plekke moest zijn. Uiteindelijk zijn 12 dagen erg kort. Wij hadden zeer variabel weer; koud, regen, veel en stormachtige wind, en toch nog enkele warme dagen. Wij zijn tot Chatel-Guyon effe voor Clermont-Ferrand gekomen. Een mooie omgeving. Ondanks zijn leeftijd reed deze camper uitstekend. Hij was lekker ruim van binnen. Chapeau!

camper-huren-zeer-goed-bevallen4 juniBert en Mia met camper G4

rondreis Frankrijk, ideaal met een camper, vanwege de vrijheid. Is ons goed bevallen. Met geweldige ondersteuning onderweg (toen dat nodig was) van Maurice.

camper-huren-zeer-goed-bevallen15 meiWill met camper E5

aangezien het onze eerste campervakantie betrof zijn we dwars door Nederland gereisd. We kregen een absoluut nwe camper mee en alle voorzieningen die ingebouwd zouden worden waren ook aanwezig. De uitvoerige uitleg voor vertrek heeft ons heel erg geholpen gedurende deze eerste kennismaking. In gesprekken met andere camperaars bleek een duidelijke uitleg niet zo vanzelfsprekend te zijn. Ook bij het retour brengen van de camper werd er weer ruim aandacht besteed aan de ervaringen die we hadden met de camper. Prima service, uitleg en afhandeling!

camper-huren-zeer-goed-bevallen13 meiPaul en Els met buscamper

zijn naar Zuid Spanje geweest, de 1e keer met een camper, uitermate goed bevallen. Uitleg van Maurice goed, Inleveren van de camper goed. gaan we beslist nog een keer doen en ook weer bij AVV.

camperverhuur met 5 sterren8 mei, Fam. H met camper E5

We zijn na de bezichtiging van de huur campers bij alles voor vakantie op camper E5 uitgekomen. Een gezin met 2 kinderen en een kleine hond. Vanwege de vroege boeking scheelde dat een stuk in prijs, maar we zijn wel wat verder moeten rijden voor mooi weer. In Spanje was het uiteindelijk heerlijk en rustig vertoeven. Wat ons beviel was de vrijheid om te staan waar het leuk is en de grote enkele bedden (die we altijd als 1 groot bed hadden omgebouwd). We hadden slechts 2 weken geboekt, dus moesten via de tolwegen naar Spanje. Als we meer tijd hadden, adviseer ik dat geld te besparen en daarvoor de camper een week langer te huren. Dan kan je de mooie route uitkiezen en meer tussenstops maken. De koste voor een overnachting met 4 personen met camper en hond lagen tussen de 0 en 30 euro. Alles werkte perfect in de camper, ook de automatisch satelliet had tot in Spanje perfect beeld. Volgende keer weer bij AVV.

camperverhuur met 5 sterren23 januari, Fam. R. Kemper met camper G3

Prima service, duidelijke uitleg. Wij zijn met 4 personen in de camper op wintersport naar Oostenrijk geweest. Alle extra bestelde winteropties waren aanwezig. Camper reed prima, fijn de 2 draaistoelen waardoor ruim eetgedeelte en grote garage ideaal voor opbergen van (ski)spullen. Kortom heerlijke vakantie gehad.

camper-huren-zeer-goed-bevallen7 december, Wiel en Miets Mulder met camper E4

Wij hebben 4 weken een van de mooiste vakantie's ooit gehad met deze camper E4,de reis was via België-Luxemburg-Frankrijk-ZO Spanje (Cartegena) en via midden Spanje en Frankrijk weer terug, het weer werkte ook mee,95% zon.....en wat betreft de service van Maurice en de camper E4....SUPER..... Wij gaan dit vaker doen en ik kan alle lezers van dit bericht aan bevelen dit zeker ook te gaan doen.....

 camperverhuur met 5 sterren22 november, Jos en Roy met camper G3

Wij hebben een tocht gemaakt van Zuid Nederland via Groningen naar Noord Duitsland. Vervolgens naar Sauerland en aansluitend naar Luxemburg. Een aantal overnachtingen op een camping en een aantal overnachtingen bij privé personen op het terrein. Tussen de middag lekker stoppen en een hapje eten in de camper is ons zeer goed bevallen. Daarnaast is de kachel erg fijn als de temperaturen buiten gaan dalen. Het rijden voornamelijk op de cruise control is zeer relaxed.

camper-gehuurd-goed-bevallen18 november, Familie Klomp kochten camper B1

Wij hebben bij AVV Recreatie geen camper gehuurd, maar een camper gekocht. Dit is naar volle tevredenheid afgehandeld. Ook werden de kleine gebreken na aankoop tot volle tevredenheid onder garantie opgelost

camper-gehuurd-goed-bevallen3 november