Alles-voor-vakantie.eu

verhuur-offerte-informatie

Borg

De borgsom is verplicht bij AVV Recreatie. Het object wordt meegeven als de borg geheel voldaan is. De camper is 100% verzekerd. Voor brand, diefstal, hagelschade, motorschade, sleepkosten etc. De borg is uw eigen risico per gebeurtenis bij casco schade. Eventueel is de 1000 euro borg nog te verlagen via de AVV Camperverzekering. De borg wordt binnen 1 a 2 weken na retour retourgestort op uw rekening. 

 

Een optie plaatsen

Indien u uw camper naar wens heeft gevonden op onze site, raden wij u aan om de camper in optie te zetten. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Op die manier staat de camper een aantal dagen voor uw vast en kan niemand anders de camper boeken. 

 

Kilometers

U heeft bij een reservering tussen 150 - 215 kilometer per dag vrij. De totaal aantal kilometers staan altijd duidelijk vermeld bij uw offerte, optie en uw reservering. In sommige gevallen ontvangt u ook bij huur langer dan 3-5 weken alle kilometers vrij of kunt u alle kilometers vrij afkopen. De kosten staan vermeld bij de opties bij een boeking. Een losse extra kilometer kost 25 cent. U kunt ook een voordeel arrangement afsluiten door dit aan te vinken bij uw reservering op de site. Omdat u nooit weet hoeveel u gaat rijden (daar is ook een camper voor!) kunt u alle pakketten bij ons ook nog achteraf na de reis afsluiten

 

Betaling

Het object wordt altijd gereserveerd via de website. Dit kan bij ons op de zaak of eenvoudig bij u thuis. Op die manier zijn er geen dubbele boekingen mogelijk en is degene die het eerst boekt, in 99% van de gevallen verzekerd van een definitieve boeking. We benoemen 99% omdat er bij hoge uitzondering een boeking niet door kan gaan. In deze gevallen nemen we altijd telefonisch en/of schriftelijk contact met u op. Betaling van het object kan op de volgende mogelijkheden. 

 

U kunt betalen via de volgende mogelijkheden:

1. Via de knop "i-deal" op de website. Hiermee kunt u snel en eenvoudig 24 uur per dag uw object reserveren. Zodra de i-deal betaling van 25% van de huursom met een minimum van 500 euro is voldaan, staat de camper direct voor u geboekt. U ontvangt vervolgens binnen enkele dagen de factuur per e-mail. Het restant kunt u 6 weken voor vertrek overmaken.

2. Via de knop "Optie aanvragen 48uur". U kunt dan het object in optie zetten, zodat deze voor u 48 uur gereserveerd staat. U heeft dan even de mogelijkheid om nog even te overleggen of uw vakantie te bespreken. U ontvangt na het plaatsen van de optie direct een bevestigings e-mail. Indien u de optie definitief wilt maken kunt u 25% van de huursom met een minimum van 500 euro aanbetalen via een bank overschrijving of telebankieren (in de mail staat het bankrekening nummer en uw reserveringsnummer vermeld). De optie annuleren is kosteloos. Op het moment dat de betaling is ontvangen en verwerkt in het systeem, is het object definitief voor u geboekt. Heeft u iets meer tijd nodig, neem dan gerust contact met ons op. 

3. Via de knop "Offerte aanvragen" ontvangt u direct een automatisch opgestelde offerte per mail. Indien u akkoord gaat met de offerte, gelieve dan bovenstaande mogelijkheid 1 of 2 te kiezen, zodat u zeker bent van uw vakantie reservering.

4. Speciale betalingsregeling. Op uw wens kunnen we voor u een speciale betalingstermijn opstellen. Neem contact met ons op via info@alles-voor-vakantie.eu. In uw mail kunt u ons een voorstel vragen om in afwijkende termijnen te betalen. De huursom en borg dienen ten alle tijden geheel voldaan te zijn voor vertrek. Wij zullen op uw voorstel binnen 24 uur antwoorden. Neem geen risico en plaats gerust al een optie op het gewenste object via de website. Dit kunt u doen via `bereken uw prijs` en vervolgens "Optie aanvragen 48uur". Plaats bij de `opmerkingen´ tijdens het reserveren de (wens van de) speciaal afgesproken betalingstermijn.

 

Ophaaltijd

Ophaaltijd op de dag van vertrek is 16.00u. Wij plannen deze tijd voor u vrij in onze agenda. Houd u s.v.p. rekening met een uitleg en overdracht van ca. een uur. U kunt het object ook eerder ophalen. Als u dat wenst kunt u dit als optie aangeven bij uw reservering. Wij zullen het object dan extra voorrang geven en sneller (met meer mensen) controlleren zodat u eerder kunt vertrekken op die dag. Wanneer dezelfde dag als uw vertrekdag de camper terug komt om 10 uur, kunnen we de camper op zijn vroegst om 11 uur klaar uitgeven. Wanneer de camper niet verhuurd is, kan de camper nog eerder opgehaald worden. De aangepaste ophaaltijd is altijd in overleg met u en ons.

 

Retourtijd

Retourtijd op de dag van aankomst is 10.00u. Wij plannen deze tijd voor u vrij in onze agenda. U kunt het object ook later terugbrengen. Als u dat wenst kunt u dit als optie aangeven bij uw reservering. Wij zullen het object dan als laatste controlleren die dag zodat u later terug kan komen. Houdt u rekening wanneer dezelfde dag als uw retourdag de camper ook weer vertrekt om 16 uur,  dat de camper op zijn laatst om 14 uur terug moet zijn. De aangepaste retourtijd is altijd in overleg met u en ons.

 

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden leest u hier >>>