Alles-voor-vakantie.eu

Een z.g.a.n. camper huren

Een camper in Limburg te huur en te koop bij Haffkamp campers

Bekijk ons uitgebreide aanbod online

Wilt u een camper huren voor uw vakantie in binnen- of buitenland? Haffkamp Campers in Limburg verzorgt camperverhuur aan mensen die graag willen genieten van het comfort, de luxe en de vrijheid die een camper biedt! Op onze website vindt u een compleet overzicht van de beschikbare campers die wij ter verhuur aanbieden. U kunt op elk moment van de dag de beschikbaarheid controleren, een offerte aanvragen of een optie plaatsen.

Professionele camperverhuur

Om de juiste camper voor u in de verhuur aan te bieden, zorgt Haffkamp Campers uit Limburg voor een nieuw aanbod campers ieder jaar. Wij bieden er minimaal 20 aan met alle indelingen. Onze huurcampers worden door ons in eigen onderhoud gehouden, zijn niet ouder dan 2 jaar en onze prijzen zijn altijd inclusief BTW. De campers die Haffkamp Campers te huur aanbiedt zijn voorzien van een fietsenrack, warm en koud stromend water, koelkast met vriesvak, douche, toilet, zonnescherm, gasverwarming en ANWB/ADAC Europadekking. Op de website vindt u meer informatie over de voordelen die Alles-Voor-Vakantie biedt.

Ons team staat voor u klaar!

Bezoek de website van Haffkamp Campers wanneer u dit het best uitkomt als u zoekt naar meer informatie over onze diensten. Ook kunt u hier 24 uur per dag de beschikbaarheid controleren, een offerte aanvragen, een optie plaatsen of een reservering maken. Bent u op zoek naar camper verhuur voor langer dan 3 weken? Dan bieden wij uitgebreide kortingspakketten.  U maakt een afspraak om langs te komen door te bellen met 06 – 3717 2335. Op onze contactpagina vindt u de adresgegevens.

Kijk hier naar onze nieuwe huur campers >>

Wohnmobil vermietung - Motorhome huren - Buscamper huren - Camper Limburg - Huren camper Nederland - Camperverhuur Limburg